Wij zijn zeer tevreden over de kopersbegeleiding. Pluim op de hoed voor Sandra.

Wij zijn zeer tevreden over de kopersbegeleiding. Pluim op de hoed voor Sandra.

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke en bijzondere gebeurtenis, maar het is ook een drukke en spannende tijd. Janssen de Jong begeleidt alle kopers daarom optimaal. Tijdens het gehele bouwproces en daarna word je bijgestaan door de kopersbegeleiding van het project. Voor plan de Comert is deze in handen van Sandra van Vonderen. Zij assisteert je bij het maken van je keuzes en voorziet je van tips en weetjes, beantwoordt vragen omtrent het bouwproces, zorgt voor de administratieve afhandeling en is nauw betrokken bij de kijkmomenten op de bouwplaats en eventuele nazorg van jouw woning.

Persoonlijk gesprek
Na aankoop van de woning wordt er een persoonlijk gesprek ingepland met Sandra.  Naast kennismaken met elkaar neemt zij de gehele woning een keer goed met je door. Ze geeft aan wat standaard is, door onder andere voorbeelden van materialen te laten zien en ze legt de bouwmethode uit. Maar ze laat ook zien wat de mogelijkheden van de woning zijn. Samen wordt besproken wat je voorkeuren zijn en wordt bekeken hoe we de woning helemaal naar wens kunnen maken. Uiteraard wordt er tijdens dit gesprek ook ingegaan op de planning. Wat kun je allemaal verwachten? Wat moet er nog geregeld worden en wat kan er nog gewijzigd worden? En natuurlijk wat de prognose is voor de oplevering van je nieuwe woning.

Een digitaal woningdossier
Tijdens de gehele bouwtijd is Sandra je aanspreekpunt voor alle vragen. Het contact zal veelal gaan via ons online kopersportal HomeDNA. Hiervoor ontvang je een inlogcode voor jouw persoonlijke woningdossier. Alle actuele informatie over je woning staat zo geordend bij elkaar in een online woningdossier. Het werkt net zoals een webshop waarin je op elk gewenst tijdstip vanuit thuis je eigen wensen voor de woning kan vastleggen. Daarnaast worden er in HomeDNA ook foto’s geplaatst van de bouw en nieuwsbrieven verstuurd met handige tips en weetjes en word je op de hoogte gehouden over de planning.

 DSC_0008

 Kijkmomenten op de bouwplaats

Het is onze traditie om de start van de bouw feestelijk te vieren met alle kopers en projectbetrokkenen. Dit is een leuke gelegenheid om toekomstige buren en buurtbewoners alvast te ontmoeten. Onlangs hebben we dit ook voor plan De Comert gevierd. Er zullen uiteraard ook nog een aantal kijkmomenten op de bouwplaats georganiseerd worden tot aan de oplevering.

Klanttevredenheid

Omdat wij continue streven naar verbetering van onze klanttevredenheid wordt bij elk project de tevredenheid op 4 momenten gedurende het proces gemeten. Dit is bij de aankoop van de woning, de start van de bouw, na een kijkmiddag op de bouwplaats en na oplevering van de woning. Onlangs is de tweede enquête verzonden waaruit blijkt dat men zeer tevreden is. Met een meer dan gemiddelde respons is de beoordeling tot nu toe met zevens en achten beoordeeld. Een van de citaten van onze kopers is dan ook onderstaande.

“Wij zijn zeer tevreden over de kopersbegeleiding . Pluim op de hoed voor Sandra
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Niets was haar teveel”.

Op deze beoordeling zijn we zeker trots en we gaan ervoor om dit ook na de volgende metingen te kunnen berichten.