Van start met fase 2!

Van start met fase 2!

De Comert XL

Na een succesvolle eerste fase van De Comert, waarin we een mix van huur- en koopwoningen hebben gerealiseerd gaan we aan de slag met De Comert XL!

Met de Comert XL (voor Janssen de Jong Projectontwikkeling de tweede fase) gaan we aan de slag met het vervolg. In deze nieuwe ontwikkeling worden ongeveer 96 woningen gerealiseerd waarvan 32 woningen door Janssen de Jong Projectontwikkeling. De overige woningen worden gerealiseerd door HVG Real Estate.

In overleg met HVG Real Estate hebben we ervoor gekozen om de krachten te bundelen tijdens het opstellen van het stedenbouwkundigplan en de bestemmingsplanprocedure. Dit doen we omdat we beiden geloven dat we op deze manier het beste resultaat voor Grubbenvorst kunnen bereiken. Na het opstellen van het stedenbouwkundigontwerp en het doorlopen van de bestemmingsplanprocedure gaan wij Janssen de Jong Projectontwikkeling en HVG Real Estate (op onze eigen gronden) de woningen ontwikkelen en verkopen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Comert XL in Grubbenvorst? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief!