Start bouw feestelijk gevierd!

Start bouw feestelijk gevierd!

Start bouw 30 nieuwe woningen plan De Comert in Grubbenvorst feestelijk gevierd

Op 7 januari is samen met de toekomstige bewoners, de gemeente Horst aan de Maas, Wonen Limburg, het verkoopteam van Startpunt Wonen en VeTeBe makelaars, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Janssen de Jong Bouw Zuid de officiële start bouw gevierd van de 20 koopwoningen en 10 levensloopbestendige huurwoningen in plan De Comert in Grubbenvorst. Wethouder Bob Vostermans heeft samen met de nieuwe wijkbewoners een tijdscapsule ingraven, met daarin hun persoonlijke boodschappen en wensen voor de toekomst.

Michiel Werkhoven, regiodirecteur Janssen de Jong Projectontwikkeling, dankte tijdens zijn speech alle betrokkenen voor het vertrouwen en gemeente Horst aan de Maas, Wonen Limburg, Janssen de Jong Bouw en overige projectpartners voor de prettige samenwerking en wenst de kopers alvast veel woongeluk toe in dit mooie plan.

Wim Hazeu, directeur – bestuurder van Wonen Limburg, sprak eveneens zijn dank uit en is er trots op dat er naast het voorzien van de nodige woningen voor de huurmarkt aan de duurzaamheidsopgave wordt bijgedragen. “De 10 huurwoningen worden zeer energiezuinig en gasloos, wat ten goede komt aan het milieu en de portemonnee van de huurders. Zo zijn we klaar voor de toekomst.”

Als laatste sprak Bob Vorstermans, wethouder gemeente Horst aan de Maas. Hij mocht 6 jaar geleden zijn eerste publieke presentatie geven als wethouder bij dit project aan omwonenden en geïnteresseerden en is vereerd dat hij deze officiële handeling samen met alle betrokkenen mag inluiden. “Een mooi woningproject wat Grubbenvorst verdient en wat hard nodig is om de jongeren en ouderen een fijne woonplek te geven in hun eigen woonomgeving”.

Na het ingraven van de tijdscapsule was er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe buren en het projectteam. Dankzij de viering in een sfeervolle partytent op de bouwlocatie hebben de kopers de eerste ontwikkelingen van de woningen kunnen bekijken. De begane grond vloeren van de koopwoningen liggen er al en de 10 zeer energiezuinige en gasloze huurwoningen gaan de hoogte in. Naar verwachting worden alle woningen in 2020 opgeleverd.

Voor meer informatie met betrekking tot de verkoop van de laatste beschikbare koopwoningen kan contact opgenomen worden met onze makelaars van VeTeBe of Startpunt Wonen.

Voor meer informatie met betrekking tot de 10 zeer energiezuinige levensloopbestendige huurwoningen zie de website van Wonen Limburg (www.wonenlimburg.nl) (https://www.wonenlimburg.nl/Ik_zoek/onze_nieuwbouwprojecten/Grubbenvorst/Grubbenvorst_10_woningen)