Open Huis Kapelaan Slotsstraat 56

Open Huis Kapelaan Slotsstraat 56

OPEN HUIS: Graag nodigen wij belangstellenden uit om eens te komen kijken naar deze moderne en ruime vrijstaand geschakelde woning in de nieuwe woonwijk de Comert in Grubbenvorst.

Op zaterdag 19 december bent u van harte welkom tussen 10.00 en 11.00 uur om geheel vrijblijvend de woning te bezichtigen.

Wij laten je graag de woning zien met diverse extra's zoals de geisoleerde bijkeuken/berging, ruimte voor de leefkeuken en luxe afgewerkte badkamer. Ook de zolder zal je verrassen qua ruimte. Deze biedt veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld 2 extra slaapkamers of een mooie werkkamer.

We belangstellenden met inachtneming van de RIVM-regels: dus kom alleen als je geen klachten hebt, houdt 1,5 meter afstand, schud geen handen en kom met maximaal 2 personen. Het kan zijn dat u even moet wachten gezien er maximaal 3 personen tegelijk de woning mogen bezichtigen.

U mag uiteraard ook een afspraak plannen om met onze makelaar de woning op een andere dag of tijdstip te bezichtigen. Meer informatie kun u opvragen bij VeTeBe of Startpunt Wonen.