All-electric en gelijkvloers wonen!

All-electric en gelijkvloers wonen!

Alles nieuw en gelijkvloers wonen! En daarbij ook nog eens all- electric en onderhoudsvriendelijk.

In plan De Comert te Grubbenvorst worden de eerste gasloze nieuwbouwwoningen verkocht. 
Deze all - electric woningen hebben het volledige woonprogramma op de begane grond. Nu alvast nadenken over toekomstbestendig wonen en wellicht medio volgend jaar al een nieuwe woning betrekken? Volg het voorbeeld van de eerste kopers die de stap hebben genomen en lees hieronder hoe enthousiast ze zijn. Inmiddels zijn er al meer kopers over de streep! 

Familie Voeten heeft een levensloopbestendige woning gekocht in plan De Comert. Leon Voeten verteld:

Door mijn veelvuldig verblijf in het buitenland en het feit dat de kinderen het nest aan het verlaten zijn, zijn we al langere tijd aan het overwegen hoe we het huis en de tuin onderhoudsvriendeliiker kunnen maken. Zittend op mijn hotelkamer in China en Carin op de bank thuis, zagen we onafhankelijk van elkaar dit plan op facebook voorbij komen welk ons direct aansprak. Tijdens een kop koffie op de camping besloten we ons in te schrijven.

Wat ons aantrekt in dit plan is de bouwstijl van de levensloopbestendige woningen , de indeling  en de gasloze  uitvoering. We hebben behoorlijk wat noten op onze zang  m.b.t.  aanpassingen en uitvoeringen, maar met de perfecte begeleiding van Sandra van Vonderen van Janssen de Jong, was het zo geregeld.

Door middel van HomeDNA, onze persoonlijke digitale woning site van  van Janssen de Jong, hebben we een goed  overzicht van de gemaakte afspraken en kunnen we direct communiceren met Sandra. Hier kunnen we ook zien  welke standaard opties  mogelijk zijn  en, niet onbelangrijk, wat is de meerprijs voor deze opties.

Al met al de perfecte woning op een mooie lokatie.

Leuk om te vermelden dat inmiddels al een aantal mensen in contact zijn gebracht met Leon en Carin Voeten en dat zij ook net zo enthousiast zijn geworden en besloten hebben te kopen. Vervolgens via via bekende mensen woonachtig in Venlo en Tegelen wat er toe heeft geleid dat er op dit moment nog maar 5 van deze woningen beschikbaar zijn.